tag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post5107871711013022786..comments2024-03-29T08:59:22.267+00:00Comments on .. chute a vône mojej kuchyne...: Jahodový tart s bielou čokoládou a jahodovou glazúrouadkashttp://www.blogger.com/profile/04357616852630776858noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-21969789594637476192019-04-25T22:42:16.074+01:002019-04-25T22:42:16.074+01:00mily anonym, zmes mozes nechat vychladit pri izbov...mily anonym, zmes mozes nechat vychladit pri izbovej teplote alebo aj schladit v chladnicke. Netreba miesat. Obcas skontrolovat. Ja to kontrolujem malickom a ked to uz nie je teple a zacina mierne tuhnut, tak to vylejem na kolac. Ak by sa nahodou stalo, ze prilis suhne, tak staci iba trosinku na miernom ohni zahriat a znovu sa zmes rozpusti. Neviem ako dlho trva ten prosces. treba dodrzat postup uvedeny v recepter: Nechame ochladit. Mierne tuhnucu zmes vylejeme na upecene a vychladene cesto.Potom smozrejme do chladnicky zatuhnut ako vsety zelatinove dobroty. Nech sa dari. adkashttps://www.blogger.com/profile/04357616852630776858noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-53296838261242686912019-04-18T11:21:02.377+01:002019-04-18T11:21:02.377+01:00Ahoj prosim ťa chcem sa spýtať ...píšeš že priprav...Ahoj prosim ťa chcem sa spýtať ...píšeš že pripravíme si panna cotyu ktoru nechame ochladiť a keď začne jemne tuhnúť tak nalejeme na tart..čo presne znamená ochladiť?dať do ľadovej vodnej kúpeli alebo do chladničky? A zhruba koľko minút ten proces jemného tuhnutua trvá 20minut alebo hodina? A či pri tom ochladzovaní mám zmes neustále miešať?...ďakujem za rady Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10074893903679093762noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-79049973223630802092019-03-27T20:57:19.795+00:002019-03-27T20:57:19.795+00:00Mily neznamy, asi je uz neskoro na odpoved, ale lu...Mily neznamy, asi je uz neskoro na odpoved, ale lutujem,skor to neslo. Ako vidno na obrazku, podarilo sa pekne nakrajat (vid foto v reze). Doporucujem pouzit dobry ostry noz. :) adkashttps://www.blogger.com/profile/04357616852630776858noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-45173172324779035592019-03-01T11:05:50.666+00:002019-03-01T11:05:50.666+00:00Ahoj,chcem sa spýtať,či pri krájaní tartu neboli ž...Ahoj,chcem sa spýtať,či pri krájaní tartu neboli žiadne problémy...či keď si použila celé jahody a nie pokrájané tak či sa tart krájal ľahko..lebo rada by som tento recept vyskúšala a nakrájala na 12 kúskov ako to robia v cukrárňach...ďakujem xa odpoveď Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10074893903679093762noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-43954806585956926672015-03-01T17:53:00.240+00:002015-03-01T17:53:00.240+00:00Nádherný dortíček. Řekla jsem si, že ho zkusím, ta...Nádherný dortíček. Řekla jsem si, že ho zkusím, tak se mi teď chladí. Uvidím, jak bude chutnat. Sice nevypadá tak skvěle jak váš, ale to se snad časem spraví. :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-21416181457094478722014-09-27T21:23:06.107+01:002014-09-27T21:23:06.107+01:00nie som si ista, ci by tak pekne drzali tvar....ak...nie som si ista, ci by tak pekne drzali tvar....ak nevadi , ze vizualne to nebude velmi pekne, tak mozes pouzit aj mrazene jahodyAdrianahttps://www.blogger.com/profile/01311948064098348188noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-71040464661098422762014-09-27T12:35:02.717+01:002014-09-27T12:35:02.717+01:00hm, veľmi lákavé. myslíš že by sa to dalo spraviť ...hm, veľmi lákavé. myslíš že by sa to dalo spraviť aj z mrazených jahôd?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-10597481692034602762014-07-31T06:46:59.975+01:002014-07-31T06:46:59.975+01:00Dakujem pekne :).....k dokonalosti mam veeeeelmi d...Dakujem pekne :).....k dokonalosti mam veeeeelmi daleko :)Adrianahttps://www.blogger.com/profile/01311948064098348188noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-28830172689715711782014-07-27T11:44:42.145+01:002014-07-27T11:44:42.145+01:00Mnam, ja na taketo plnky nemam nervy ale dala by s...Mnam, ja na taketo plnky nemam nervy ale dala by som si kusok hned, a nie iba jeden. dokonale fotky, Adka. si skvela!Andrea Macková, Na hájihttps://www.blogger.com/profile/07390473230364038297noreply@blogger.com