tag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post81738500324041402..comments2024-03-18T05:54:56.755+00:00Comments on .. chute a vône mojej kuchyne...: Jahodova torta s penou z bielej cokolady,Strawberry white chocolate mousse cakeadkashttp://www.blogger.com/profile/04357616852630776858noreply@blogger.comBlogger73125tag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-66711159746925248462016-03-18T20:22:08.011+00:002016-03-18T20:22:08.011+00:00Dakujem za spravicku, potesila. Tesim sa,ze tortic...Dakujem za spravicku, potesila. Tesim sa,ze torticka chutila adkashttps://www.blogger.com/profile/04357616852630776858noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-15881038152296311022016-03-18T11:05:06.921+00:002016-03-18T11:05:06.921+00:00No pani Adriana, uzasna je. Aj ja som ju vcera sku...No pani Adriana, uzasna je. Aj ja som ju vcera skusala, a vydarila sa. Dakujem za receptik. <br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-43377477724729806382015-02-08T09:04:30.255+00:002015-02-08T09:04:30.255+00:00Prepacte, ze odpovedam az dnes, bola som mimo domu...Prepacte, ze odpovedam az dnes, bola som mimo domu...ano mozete pouzit a jmascarpone, aj ricottu, jogurt,philadelphiu.....verim, ze vam torticka bude chutit.....nech sa vam dari ...pekny den zelamAdrianahttps://www.blogger.com/profile/01311948064098348188noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-40617825511318261702015-02-03T12:23:28.771+00:002015-02-03T12:23:28.771+00:00krasna a na leto ako stvorena, len sa chcem spytat...krasna a na leto ako stvorena, len sa chcem spytat, ci by som namiesto kyslej smotany mohla dat mascarpone, kedze smotana nerobi manzelovi dobre.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-28292779656641895002014-05-09T15:26:34.489+01:002014-05-09T15:26:34.489+01:00Inak, táto torta sa u nás stále drží medzi najväčš...Inak, táto torta sa u nás stále drží medzi najväčšími hitmi a to sú v rodine skôr čokoládovo-orieškoví... Naposledy som však použila bielu Milku (bežne kupujem bielu Orion) a musela som ju riediť tukom, aby sa roztopila...Včera som ale urobila objav ;-) v Marks and Spencer majú bielu čokoládu na varenie ;-)Mataxahttps://www.blogger.com/profile/17900823429871952562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-16454785607432002382014-05-09T15:19:21.095+01:002014-05-09T15:19:21.095+01:00Inak, táto torta sa u nás stále drží medzi najväčš...Inak, táto torta sa u nás stále drží medzi najväčšími hitmi a to sú v rodine skôr čokoládovo-orieškoví... Naposledy som však použila bielu Milku (bežne kupujem bielu Orion) a musela som ju riediť tukom, aby sa roztopila...Včera som ale urobila objav ;-) v Marks and Spencer majú bielu čokoládu na varenie ;-)Mataxahttps://www.blogger.com/profile/17900823429871952562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-66282315247130143412013-05-11T17:34:07.043+01:002013-05-11T17:34:07.043+01:00skvelá torta :) a k tomu ešte taká krásna :) som z...skvelá torta :) a k tomu ešte taká krásna :) som z nej nadšená :))) robila som ju krstnému k narodeninám a ešte len ideme gratulovať ale som si istá že s ňou budem mať úspech :) ozdobila som ju jahodami namočenými v čokoláde. mňam :)Martinahttps://www.blogger.com/profile/04995480745699229463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-77214976342917030932013-05-11T17:32:48.288+01:002013-05-11T17:32:48.288+01:00krásna, skvelá torta :) som z nej nadšená :))))) v...krásna, skvelá torta :) som z nej nadšená :))))) veľmi pekne ďakujem za tento recept, piekla som krstnému k narodeninám, ešte iba ideme gratulovať, ale som presvedčená že bude rád ;)Martinahttps://www.blogger.com/profile/04995480745699229463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-63055761881402864712013-05-02T19:40:01.786+01:002013-05-02T19:40:01.786+01:00Tak jsem vyzkousela a musim rict, ze je vynikajici...Tak jsem vyzkousela a musim rict, ze je vynikajici! Takovy lehky letni zakusek. Jen bych mozna dala o neco vic te cokolady, priste.. ;))eeveehttps://www.blogger.com/profile/06744889451477132521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-21312536837308531052013-05-02T19:38:18.571+01:002013-05-02T19:38:18.571+01:00Tak jsem vyzkousela a je vyborny! Jen bych mozna d...Tak jsem vyzkousela a je vyborny! Jen bych mozna dala trosku vic te cokolady ;) eeveehttps://www.blogger.com/profile/06744889451477132521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-2129437777424969292013-02-06T07:20:56.439+00:002013-02-06T07:20:56.439+00:00aj mne sa trochu zhrckavila :( asi by trebalo najp...aj mne sa trochu zhrckavila :( asi by trebalo najprv trochu cokolady rozmiesat v zelatine a potom ju naliat do toho zbytku cokolady....inak si myslim, ze aj keby sa trosilinku zahriala ( ta zmes cokolady a zelatiny) asi by sa nic nestalo a energickym miesanim by sa tie hrcky rozpustili....zrejme je to tym, ze zelatina ide do cokolady, ktora ma o nieco nizsiu teplotu a tym padom rychlo tuhne.... je to iba moj nazor.... na obrazku vidno, ze ani moj povrch nie je uplne hladky, ale je to iba chybicka krasy a ta chut ju vyvazi :)Adrianahttps://www.blogger.com/profile/01311948064098348188noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-52208669327763590392013-02-05T19:47:17.150+00:002013-02-05T19:47:17.150+00:00dobry vecer.ja som uz tortu robila dvakrat je vybo...dobry vecer.ja som uz tortu robila dvakrat je vyborna ale vzdy ked dam zelatinu do cokolady urobia sa mi strasne hrcky neviete mi niekto poradit co s tym treba robit.dakujemAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-73886570346803696232012-10-06T20:57:09.761+01:002012-10-06T20:57:09.761+01:00Mily anonym, naozaj je mi luto, ze torticka sa uz ...Mily anonym, naozaj je mi luto, ze torticka sa uz druhykrat nevydarila:( Je to niekolkokrat uz odksusany recept...robila somm ju podla tohoto receptu http://somktosom.blogspot.co.uk/2011/05/jahodovy-zakusok-s-penou-z-bielej.html... uz ju skusali aj ini... mne ta zelatina velmi rychlo tuhla, da sa povedat , ze pod rukami...preto ani ten vrch nie je pekny rovny...a pouzila si naozaj zelatinu alebo iba tortove zele?... ked nevidim postup, tak neviem posudit, kde by mohla byt chyba...urcite v niecom bude...kotucha jedna ( ta chyba), ale fakt takto na dialku to neviem posudit..... je mi to velmi, velmi luto... recept je zarucene dobry...zeby do tretice vsetko dobre?Adrianahttps://www.blogger.com/profile/01311948064098348188noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-20834171095024612662012-10-06T11:39:02.579+01:002012-10-06T11:39:02.579+01:00prosim o pomoc- dvakrat som tortu robila a vobec m...prosim o pomoc- dvakrat som tortu robila a vobec mi to nestuhlo...neviem, kde robim chybu...malo zohriata zelatina, alebo?<br />DakujemAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-29045568412459978972012-06-20T00:23:49.434+01:002012-06-20T00:23:49.434+01:00torta k prvemu rocku nasho drobceka odpociva v chl...torta k prvemu rocku nasho drobceka odpociva v chladnicke.. zajtra nas caka velke vyrocie :-) dakujem za inspiraciu (a drzte vsetci palce nech stuhne) r.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-52006916126599925432012-06-12T18:33:25.992+01:002012-06-12T18:33:25.992+01:00krasna torticka. moja mala princezna ma v sobotu 5...krasna torticka. moja mala princezna ma v sobotu 5 rockov a miluje jahodky a cokoladu. myslim ze je to uzasna kombinacia na tortu. skusim jej ju pripravit. dakujem za skvely recept<br />prajem vsetko dobre<br />janaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-83776556779777207842012-06-12T16:53:29.964+01:002012-06-12T16:53:29.964+01:00Táto torta vyzerá tak skvelo, že som sa rozhodla v...Táto torta vyzerá tak skvelo, že som sa rozhodla vyskúšať prácu so želatínou. Nakoniec to vôbec nebol taký problém vďaka tomu, že je postup podrobne opísaný. Z výsledku som ale bola trochu sklamaná. Chuť želatíny totiž prebila bielu čokoládu. Tak som to vyskúšala ešte raz a želatíny dala menej - ako tu aj Adrika píše. A to už bolo iné kafe ;-)Mataxahttp://it-it.facebook.com/martina.hilbertovanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-33321104437176598792012-06-09T12:24:57.610+01:002012-06-09T12:24:57.610+01:00Lenka, dufam, ze sa vydarila:)Lenka, dufam, ze sa vydarila:)Adrianahttps://www.blogger.com/profile/01311948064098348188noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-45607294797654577522012-06-09T12:24:33.884+01:002012-06-09T12:24:33.884+01:00PL = polievkova lyzica, KL = kavova lyzicka, sorry...PL = polievkova lyzica, KL = kavova lyzicka, sorry , ze odpovdam az teraz, ale boli sme na dovolenke. Dakujem za navstevu a potesi ma aj v buducnosti.Adrianahttps://www.blogger.com/profile/01311948064098348188noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-20182830264953262152012-06-02T18:31:31.626+01:002012-06-02T18:31:31.626+01:00vyzerá úžasne... až mi tečú slinky ;) dnes som nat...vyzerá úžasne... až mi tečú slinky ;) dnes som natrhala plnú misku jahôd a už viem čo s nimi -hneď zajtra si ju asi upečiem :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17979954646176792128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-30238860041144836712012-05-21T20:11:57.355+01:002012-05-21T20:11:57.355+01:00mám dotas prosím :-)co je to...na začátku v těcH i...mám dotas prosím :-)co je to...na začátku v těcH ingrediencícH jako npř 2PL krystalového cukru(myslím samozdřejmě to PL.) nebo 1KL PRÁŠKU DO PEČIVA.???Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-6154197873187368052012-04-09T23:03:01.822+01:002012-04-09T23:03:01.822+01:00wau, to je prekrásna torta, klobúk dole! :-)))wau, to je prekrásna torta, klobúk dole! :-)))Ywetthttps://www.blogger.com/profile/05880882575013888101noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-76146855554140419012012-02-03T09:12:41.205+00:002012-02-03T09:12:41.205+00:00:) Moc ďakujem, už tomu rozumiem... Ak bude sezóna...:) Moc ďakujem, už tomu rozumiem... Ak bude sezóna jahodiek,tak sa chystám :) do pečenia. Bude to torta k 18 narodeninám :) teším sa a Ďakujem ešte raz :)domkachttps://www.blogger.com/profile/06224539620839893016noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-50183938874457882222012-02-02T18:12:14.096+00:002012-02-02T18:12:14.096+00:00Domkac: ja tiez nie som velka kamaratka so zelatin...Domkac: ja tiez nie som velka kamaratka so zelatinou, ale treba dat pozor, aby sa neprevarila, len zohriat na teplu, kym sa pekne rozpusti a treba jej dat dostatocne mnozstvo a nie je dovod, aby nestuhla. Pozor Nemylit si zelatinu so zele. So stuzovacom som este nikdy nerobila. Smotanu ano, riadnu kyslu pochutkovu, najlepsie tu modru tusim je to Rajo. Ja som pouzila creme fraiche, lebo tu pouzivam namiesto kyslej smotany. Dufam, ze som poskytla vycerpavajucu odpoved. Ak je nieco nejasne, na otazky rada odpoviem.Adrianahttps://www.blogger.com/profile/01311948064098348188noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4916792258621671621.post-5342987917491664722012-02-02T14:14:43.987+00:002012-02-02T14:14:43.987+00:00A ešte otázka na tú smotanu kyslú? to môžem použiť...A ešte otázka na tú smotanu kyslú? to môžem použiť normálnu kyslu smotanu,?domkachttps://www.blogger.com/profile/06224539620839893016noreply@blogger.com