štvrtok 1. januára 2015

Novoročné prianie



Mili moji fanusikovia, dovolte mi, velmi pekne podakovat sa vam za odporu , ktoru ste mi pocas uplynuleho roku prejavovali. Podakovanie vam patri za kazdu jednu minutu, ktoru ste venovali navsteve na mojom blogu, pripadne za vas komentar, ci vyjadrenie, ze sa vam paci prispevok na Kankan - e. Do noveho roku vam chcem popriat hlavne pevne zdravie, lasku v srdci a pokoj v dusi. Vsetko zle zanechajme v starom roku a novy rok prezijme v laske, radosti a vzajomnej ucte, Majte krasny a uspesny novy rok 2015.
 S laskou Adriana

13 komentárov:

  1. Aďka, budem sa naďalej tešiť na tvoje neodolateľné recepty... prajem zdravie a rodinnú pohodu.
    J.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dkujem Janka, napodobne ...... a sa ja zas budem na tvoje krasotinky, ktore svojimi sikovnymi rucickami vyrabas :)

      Odstrániť
  2. Šťastný nový rok a tešíme sa na nové príspevky s receptami :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zdenicka dakujem krasne a ja zas na tie tvoje nadherne skvosty :)

      Odstrániť
  3. Aj keď ja nepatrím k tým, ktorí chodia na tvoj blog kvôli receptom, aby som ich čo najskôr vyskúšala, chodievam sem rada. Pokochať sa určite dobrými vecami, ale hlavne tým, ako krásne vieš svoje výtvory nafotiť. Aj dnes sa mi veľmi páči novoročná fotka.
    Prajem ti výnimočných 365 dní v roku 2015!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem ti Danielka...vidis a ja zas na oplatku chodievam k tebe pokochat sa krasnymi fotkami a snivam o tom, ze aj ja raz budem vedeit robit take nadherne fotografie ako ty :)

      Odstrániť
  4. ...a na toto mi odpovieš?
    https://fotografiedb.wordpress.com/2015/01/01/druhy-novorocny/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja odpadnem....si fakt skvely detektiv ...palec hore :).....o Guernsey mam par prispevkov na blogu a aj album na FB :)

      Odstrániť
  5. pozdravujem Adriana.prajem vám šťastný,zdravý a radostný nový rok a nech vam to varí,pečie :).vaš bolg ma niekoľko krát inšpiroval,díky.pa,jazmínna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mila Jazmina, dakujem krasne za mile slova....verim, ze vzdy najdete nejaku inspiraciu na mojom blogu aj v buducnosti....PF 2015!

      Odstrániť
  6. Aďka ďakujem krásne a šťastný Nový rok prajem aj ja tebe. Páči sa mi tvoje kreatívne pečenie a nápadite varenie, rada sem chodím a tak to bude aj ďalší rok, ďakujem že si a pozdravujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mila Mery, dakujem, ze si ku mna zavitala.....ja nie som moc na take nadherne vytvory ako vychadzaju spod tvojich sikovnych ruciciek, ale vzdy velmi rada zavitam k tebe ....tam , kde sa clovek dobre citi, vzdy sa rad vrati....vsetko dobre do noveho roku zelam Ada

      Odstrániť
  7. Adrika, prajem Tebe a celej rodinke všetko dobré v Novom roku... Začiatok roka bude pre Vás určite šťastný a krásny.

    OdpovedaťOdstrániť

Dakujem za kazdy komentar, aj negativny:)