nedeľa, 8. mája 2011

Tuniakova natierka

Tuniakova natierka. Nic noveho pod slnkom:) Je vsak super a rozhodla som sa ju pridat medzi svoje recepty:). Takze budeme potrebovat:

Ingrediencie:
1 konzerva tuniaka v vlastnej stave
200 g soft cheese ( makky syr v crievku alebo iny lahko rozotieratelny)
sol, korenie (opatrne, nesmie prebyt chut tuniaka)
1 mala cibula
par kvapiek citronovej stavy
1 PL posekanej  pazitky

Postup:
Konzervu tuniaka zlejeme a vlozime domisy. Vidlickou rozdrvime maso.Pokvapkame par kvapkami citronovej stavy.  Malu cibulu nakrajame nadrobno a zmiesame s tuniakom. Pridame soft cheese ( pouzila som uplne obycajny z Tesca - anglickeho, na natierky je vyborny) a preslahame metlickami , kym sa masa nespoji. Pridame posekanu pazitku. Dochutime solou, korenim , ale opatrne, aby koreniny neprebili chut tuniaka. Dame schladit do chladnicky. Podavame s chlebom, s pecivom.

2 komentáre:

  1. Aďka, zbožňujem nátierky :), máme ich vždy cez víkend na raňajky a táto bude jednou z nich.
    Papa, J.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Janka, u nas su natierky tiez v kurze. Postupne budem pridavat aj dalsie, nech ich mam pekne-krasne vsetky pokope:).

    OdpovedaťOdstrániť

Dakujem za kazdy komentar, aj negativny:)