sobota 28. januára 2012

Predstavujem vam moju mini-pidi kuchynecku







Dovolujem si vam predstavit moju mini-pidi  anglicku kuchynku. Niektori ju uz poznaju z MMB, ale akosi ma premohlo  nutkanie predstavit aj tu na blogu svoje mini kralovstvo. V tejto miniaturnej kuchynke vznikaju vsetky tie dobrotky. Poviem vam, ze niekedy je to riadna zaberacka na takomto mini priestore tvorit. Najhorsie je to s fotenim.Napriek vsetkym problemom s fotenim ( nedostatocne osvetlenie, stiesnene priestorove podmienky ) akosi som ostala verna  uverejnovaniu receptov s fotopostupom.Je to este z cias pridavania receptov na MMB. Niekedy by ste ma mali vidiet v akcii. Resp. moju kuchynu. Radsej nie.Isto by ste si pomysleli, ze tu prave prebehlo zemetrasenie:) Moja kuchynka je taka mala, ze ked druhy chce vojst , tak ten prvy musi kuchynu opustit . Oblubena veta mojej drahej polovicky: " Ja by som ti aj rad pomohol, ale vidis, ze dvaja sa tu nezmestime". Aspon sa ma naco vyhovorit a tak sa uspesne moze vyhybat kuchynskym pomocnym domacim pracam. Niektore kuchyne mojich "kolegov" blogerov uz poznam ( Matka, Miska, Slavka) a co vy ostatni? Kto z vas nas bude nasledovat? 

15 komentárov:

  1. To je naozaj pozoruhodné, že v takých minipriestoroch robíš také kulinárske veľdiela. A s tým manželom to skús podľa rady jednej mladej dámy, ktorú včera oslovili na ulici v Ružomberku, že prečo je tam oveľa menej rozvodov, ako inde na Slovensku. Ideálne vraj je, keď muž uvarí, žena si oddýchne a potom sa mu môže venovať :-) Takže v kuchyni by bol len on sám, ty by si mu tam nezavadzala. Peknú nedeľu do Bristolu prajem!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásná mini-pidi kuchyňka, ale je tvoje. My máme 30 let starou (po původních majitelích). Na novou teprve šetříme a bude nejdřív za rok.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. zvlastne je, ze priestorovo my mame kuchynu ovela vacsiu,a uz teraz nemam kam davat nove veci a v tejto tvojej, sice "mini", je plno moznosti a vselicoho a stale mam pocit z tych fotiek, ze je tam miesta ovela viac :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Adrika,chi:)tak to si este asi nevidela moju kuchynku,lebo potom by si tu tvoju urcite nenazvala mini pidi:))..ale sme aspon dokazom toho,ze ak je chut,da sa varit vsade:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Malá,ale zato krásne-útulná:-)a dokážeš tam urobiť veľké kulinárske zázraky....
    Boba

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krasna,utulna a normalna v tom zmysle, ze to nie je kuchyna prehnane moderna, v ktorej asi by sa tazko varilo,dolezite je mat ku nej citovy vztah. A vy ho isto mate, lebo inak by ste v nej netvorili tak tvorive pre nas recepty.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. zabudla som na autogram

    Marlenka

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Adrianka, ty si carodejnicka! Mila je ta tvoja kuchynka a este ake paradne kusky v nej vznikaju!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. krásna malá kuchynka, aspoň sa v nej nenabeháš :-). Ja som si teraz vybrala väčšiu, lebo roky som sa po takých túlala :-).

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Milucka, utulna kuchynka Adrianka. Ja mam momentalne este mensiu ako ty, ale zacinala som s takou pidi kuchyneckou s dvojplatnickou. Ale k letu sa budeme konecne stahovat do domu, kde budem mat velku kuchynu so vsetkym co k tomu patri a konecne nebudem zapasit s priestorom. Velmi sa mi paci to okienko v tvojej kuchynke, ja ho budem mat v novej kuchynke tiez. Je priam obdivuhodne, ake kulinarske skvosty pod tvojimi rukami v tejto pidi kuchynke vznikaju!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Je mala, ale tvoje :)) Dokazu si to "zemetreseni" predstavit moc dobre, spolu s pomoucnenym fotakem a tak podobne :D Ale aspon mas u linky i okno, my mame linku na druhe strane mistnosti od oknem a straasne spatne se tam pak foti.
    Uz se tesim na dalsi dobroty z tehle kuchyne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. No super Adri, milá kuchynka.Pamätám ešte z MMB. aj ja mám malú kuchyňu, ale najmenšiu vo svete foodbologgerov má asi Maťka ( Dulce de Leche).Ked som bola u nej ani sa mi nechcelo veriť čo všetko tam dokáže :-). Ked ku nám príde moja sestra , vždy krúti hlavou...ako tu v tejto kuchyni môžem toľko piecť.Ale zažila to na vlastnej koži na Vianoce ked som piekla pre pár ľudí.Využila som kažulinké miestečko. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Adi, moje (spíš mých rodičů :D) kuchyň je ještě o trochu menší :D Aspoň co se pracovní desky týče. My ji máme spojenou s jídelnou, takže prostor kolem taky nic moc a mamka nemůže vystát, když se jí tam během vaření motá ještě někdo další, protože tam nemá místo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Adrianka, krasna kuchynka, najviac sa mi paci to okienko a uzasny poriadok. Ja som o svojej vtedy novej kuchyni pisala pred dvoma rokmi, kuk: http://www.food4fun.sk/?food=1&id=213/, ale ak vsetko vyjde, tak si toto leto budem zariadovat letnu kuchynu v stýle emanuel ridi ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Adi, mila utulna kuchynka,a mas ju do U takze to opticky klame,ze mini-pidi :) Moja panelakovia je take male i, aj to bez bodky. v domceku bude take kusok vacsie J,uz sa neviem dockat :) Adka, velmi sympaticky prispevok so ♥. A.

    OdpovedaťOdstrániť

Dakujem za kazdy komentar, aj negativny:)