sobota 14. januára 2012

Prispevky od citatelov a sledovatelov blogu



 Tak posielam moju verziu tej torty.Na vrchu má písmeno N.Marek.

Este pred Vianocami som dostala fotografie od Mareka , zial bolo to velmi hekticke obdobie a teraz som si konecne nasla casu, aby som uverejnila fotografie na blogu ako sa darilo jemu podla mojho prispevku. Musim konstatovat, ze Marek si pocinal skvele a jeho priatelka je na neho urcite hrda.
Tu je link na tortu, podla ktorej sa Marek inspiroval; http://adkas-tastyfood.blogspot.com/2011/05/jahodova-torta-s-penou-z-bielej.html

Mili priatelia, budem rada, ak mi poslete  svoje fotografie jedal, ktore pripravite podla receptov uverejnenych na mojom blogu. Pochvalte sa, ako sa darilo vam, cim ste sa na tomto blogu inspirovali. Rada uverejnim vase fotografie a pre mna to bude spatna vazba, co vas tu najviac zaujalo.Vytvorila som zvlastnu kategoriu "Prispevky od vas".  Dakujem Marekovi, prvej lastovicke v tejto kategorii. Zvlast ma tesi, ze prvy prispevok je od muza:)

14 komentárov:

  1. jééj Adrianka, to je ale úžasný nápad !!! :)) ... to je tuším tá tvoja jahodová tortička s bielou čokoládou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :)) Miška, Anetka ... nielen, že sme tu boli skoro v rovnakom čase, ale tuším dnes ideme aj na rovnakej vlnovej dĺžke :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ano Janka, uz som vlozila link na moju torticku. Ved je to vlastne povodna isnpiracia od teba, takze je to aj vdaka tebe:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kedves Gesztenye, nem en csinaltam, de egy fiatal fiu a baratnojenek, es kuldot nekem fotot amit felraktam a blogomra. Hozzaadtam a linket a tortarol amilyet en keszitetem. Koszonom hogy beneztel hozzam.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Andrejka, vdaka, tesim sa, ze ta to zaujalo. \dufam, ze nezapadne prachom:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. krasny napad,Adrika:)prajem ti vela skusania chtivych citatelov♥

    OdpovedaťOdstrániť

Dakujem za kazdy komentar, aj negativny:)