nedeľa 7. apríla 2013

Zapecene vajicka v sunkovych mistickach



Tak toto je skor napad ako recept. Prvykrat som robila tieto sunkove misticky pred par rokmi. Povedala by som, ze je to inovovany sposob pripravy ham and eggs (hemendex-u). Obrazkovy postup ako to pripravujem  ja si mozete pozriet  tu  http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=29878&user=34442.
Potrebujeme sunku, vajcia, olej, sol, korenie, cervenu mletu papriku, formu na muffiny a na podstielku salat alebo cervenu cibulu a pod. Postup  pripravy v prilozenom linku.

4 komentáre:

  1. Mňam, veľmi pekné sú. Aj na MMB som ich videla, ale v tom množstve vecí som na ne zabudla. A to som vtedy oceňovala tvoju fotku a krásne nastajlované mištičky... no a teraz si to ešte tromfla :-) Na tom šalátiku, na zožranie :-)
    Adri, nedávno som videla - jedno nemenované bistro malo v ponuke "hemendex" :-) ale ešte väčšia psina, keď Germa písala na svojom blogu o raňajkách v dákej pražskej reštike...v ponuke mali (podrž sa:-D ) "hemenex se šunkou a vejci" :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :))))))))))) no to je dobre:) alebo skor na zaplakanie?..:) dakujem Kristinka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to je dobreeeeeee, to boli posledné raňajky, keď sme boli s timkou u Vás na dovolenke a po tak´ých super raňajkách plač, že už končia krásne časy, dala by som si repete..........

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. priiiiiiiid, bude aj repete...dveres mate otvorene :)

      Odstrániť

Dakujem za kazdy komentar, aj negativny:)