piatok 30. decembra 2011

Christmas cake , cast IV. - finale













Konecne som sa trochu uvolnila po sviatkoch a mozem pridat finalnu verziu mojho velkeho tohotorocneho vianocneho projektu:). Nie som ja moc na zdobenie tort, takze moje zdobenie absolutne jednoduche, prisposobene mojim schopnostiam. A hodnotenie? Nie je to moja salka kavy. Zda sa mi, ze torta sa celkovo vydarila. Vyskusala som, ale myslim, ze uz viac robit nebudem. A ako sa darilo vam?

34 komentárov:

  1. Adrianka to fakt nebolo podľa tvojej chuti:( veď vypadá moc dobre tak fajne šťavnato a čo sa týka zdobenia tak je dokonalý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ajka , ona nie je zla ta torta, aj si myslim, ze sa celkom podarila, ale nie je to moja chut. Ja mam rada sladke a vzdy tvrdim, ze zakusok ma by sladky, ale z tohoto som mala sladko az za usami. A jeden ten kusok som jedla 2 dni. Este stasite, ze to ma dlhu zivotnost, takze asi tak skoro sladke piect nebudem. Vdaka za tvoj mily komentarik. Potesil ma, velmi.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Adka, co sa tyka vizualu, ten je uplne dokonaly, cake sa ti paradne podaril. Ale co sa tyka chute, vidim, ze to dopadne presne tak ako sme predpokladali ;) jednoducho, vianocne anglicke cakes a pudingy zjavne nie sú slovenské chute ;) nevadi... treba skusiť ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. adrianka, ci uz chutil alebo nie, vyzera dokonale! a rada by som si dala kusok! :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Miska, na moj vkus straaaaasne sladke a je tam kopu toho suseneho ovocia a chut taka skoricovo-zazvorova. Sladky marcipan a sladky WI. Proste nie je to moja chutova parketa. Nie , dakujem, viac neprosim. Neviem, ci si mala niekedy moznost ochutnat anglicky slavny xmas puding. Podla mna je to chutovo takmer identicke. Cesto je opmnoho, omnoho hutnejsie ako nasa babovka, tym, ze je tam take velke mnozstvo toho suseneho ovocia. Je take "vlhke" aj od kropenia alkoholom ( mimochodom som sa bala , ze som ho pouzila vela, ale takmer ho ani nebolo citit, si sa vyparil:). No neviem, ci som to dostatocne opisala. Ak este by si nieco chcela vediet, tak sa pytaj, odpisem. Pozdravujem do Indie. Moja dcerka ide koncom januara, tak som zvedava ako dopadne jej velka cesta:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vyzerá veľmi krásne...priam dokonale....a mne by určite aj chutila :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ale ozdobena je pekne a obdivujem tvoju trpezlivost s touto tortou. Myslim, ze sa ti cela podarila, aj ked asi sklamala tvoje chutove kanaliky :) aj tak je to podla mna uspech :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vypadá nádherně - jednoduchý a elegantní. Krása :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Adka presne si to svojim komentarikom vystihla. Nie je to na nase slovenske chute. Vyskusala som raz a dost. Jedla som omnoho, omnoho lepsie vecicky:) Tesi ma, ze sa ti moje jednoduche zdobenie paci. Dakujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Marysity, keby som bola doma v Ke, tak ta rada pozvem na kavicku a mozno by sa ti usli aj zo dva kusky::) . Vdaka za pochvalu, velmi potesila

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Cistinka: Tani dakujem krasne za mily komentarik. Isto sa najdu ludia, ktorych chutove bunky tato torticka uspokoji. Ja netvrdim, ze je zla, to nie, ale ... Vdaka, ze si ku mne nakukla. Keby si bola blizsie, tak ta pozvem na kostovku:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Miska, dakujem ti krasne za tvoje mile slovicka. Pohladili dusu moju. Vdaka.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Janka dakujem krasne, potesila si ma velmi

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Adrianka, už som bola na to zvedavá, zdobenie máš krááásne vianočné.Hm,podľa popisu chuti by nám to asi nechutilo :-) ale tvoj seriál bol skvelý . Príjemné prežitie zajtrajška.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Aďka, vyzerá famózne !!!! Krásne si ju dokončila. Nechutila ... a tak dlho si ju "velebila" a mojkala. Takže ostaneme verné slovenským chutiam :)
    Šťastný celý nový rok 2012 a nech sa ti darí v aj v kuchyni :)
    J.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Dort vypadá naprosto úžasně. A nevadí, že nechutnal. Aspoň o jednu další zkušenost víc. :-)
    Krasný Nový i nový rok 2012.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. adrianko, máš to nádherné. Mě upřímně dort taky nechutnal, ale zas třeba taťka z něj byl nadšený. Já ho nijak ve finále nezdobila, protože mi sám o sobě přišel tak šíleně sladký, že bych asi další fondán nebo něco jiného nezvládla :D

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Adiiiiiiiii podla mna je perfektná a vies co je najkrajsie na tom ,ze si to z lasky robila pre svoju family a to je jedno ci je ozdobena ako od profika alebo nie :-) tod môj osobny nazor to znamena je perfektna a chutovo o tom ani nepochybujem bozky do ENG.... Deni Tallosicka

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Tinka vraj serial:) dobre si ma pobavila:) A dakujem velmi pekne. Aj tebe veseleho Silvestra

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Janka dakujem krasne a tebe tiez vsetko najlepsie v novom roku. Vela tvorivych napadov, ktore potesia nase zraky.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Dakujem Martinka. Aj ja zelam vsetko najlepsie v novom roku.

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Ivanka, prosim neprehanaj. Vraj profesional:) Normalne sa cervenam. Cosi, ved ked vidim tie nadherne tortickarske vytvory dievceniec, tak ta moja je tam kdesi iba na tom konci pomyselneho chvostika. Ja to neviem. Urobila som len tak, naco mam. Dakujem za tvoj komentarik a navstevu u mna.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Lenka dakujem, ze si mi dala vediet. Inak myslela som na teba, ze ako to dopadlo s tou tvoju tortou. Co sa chute tyka, tak vidis. Kolko ludi, tolko chuti. Prajem veseleho Silvestra.

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Deni, tak krasne si to svojim komentarikom vystihla. Koszi szepen. Puszi, puszi

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Adri, normalne nestiham z tvojich receptov! vianocny kolacik vyzera dokonale!!!! ako od profesionala!!!! klobuk dole!!!! nemozem sa nan vynadivat, taky je krasny ;o)

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Tak som sa konečne dočkala finále.Jupííí.
    Torta je kasna,pretože je jednoducho /ako píšeš Adka/....ozdobená.Hneď by som si dala kúsok:-)))
    Si super šikovná....neviem,či by som to tak dotiahla do konca,ako ty..ja som strašne netrpezlivá,čo si zmyslím,musím spraviť hneď.
    Krásneho Sivestra tebe,aj rodinke a ak dovolíš...aj všetkým žienkam,šo ti tu píšu:-))Boba /bombiska/

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Tak som sa nadchla finále s tortou,že som písala ako tatar....ospravedlňujem sa za chyby:-))) Boba

    OdpovedaťOdstrániť
  28. ver mi torta je krásna, ja neviem, čo sa ty stále bojíš zdobenia, ako ti tu niekto písal, v jednoduchosti je krása a v tejto jednozanačne je, dúfam, že si mi poslala po Aďke koštovku....

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Tak tu je tá záhadná neznáma,je krásna,jemná a zároveň by sa dalo povedať "vznešená" a že ťa sklamamla v chuti alebo si od nej očakávala niečo iné?nevadí raz nájdeš vhodný recept ktorý ulahodí tvojej chuti.Betka
    P.S. tortička je naozaj pekná a vydarená,nie vždy sadne aj na chuť čo je alebo znie lákavo pá

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Adrianka,konecne som sa dostala aj sem k Tebe:)..a musim len chvalit a chvalit..prenadherna torticka sa ti vydarila,a takisto aj ostatne vianocne maskrtky..sikulkaaa♥

    OdpovedaťOdstrániť
  31. adka, musim ti povedat: ozdobila si ju tak kraaasne, uplne ako profesionalna cukrarka! nadherna, uzasna vianocna torta! presne podla mojich predstav! isto aj uzasne chutila. presne tento typ torty piekla kamaratka a doniesla mi ochutnat a bola dokonalaaaa. ona ju piekla uz niekedy v septembri. no fakt uzas. mnam.

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Pani Adrianka,takýto nejaký vianočný koláčik mi raz doniesol švagor zo zahraničia.Bol zabalený v papieri a uložený vo vianočnej kovovej krabičke.Mne veľmi chutil.Potom som niečo podobné našla na nete,veľa sušeného ovocia,orieškov,alkoholu.Ja som ho mala zabalený asi mesiac vo fólii,bol vynikajúci,ale s týmto ste ma navnadili vyskúšať podľa tohto receptu.Nebude odpočívať tak dlho,ale verím,že nejakých tých 6 týždňov postoji.Zdravím Vás Judita

    OdpovedaťOdstrániť

Dakujem za kazdy komentar, aj negativny:)