piatok 16. septembra 2011

Jupiiiiiiiiiii - prispevky sa daju vytlacit

Vdaka milej Janke (Yanah) , kotra mi poslala tento link http://www.printfriendly.com/button sa mi podarilo pridat funkciu tlace. V pripade zaujmu si od dnes  mozete vytlacit recept, ktory vas oslovi. Prispevok sa moze vytlacit s obrazkom aj bez a da sa upravit aj velkost pisma. Tak velmi sa tesiiiiiiiiiiim :)). Janulka vdaka ti za tento tip ako nato. Dakujem, dakujem, dakujem.

12 komentárov:

  1. Milá Adrianko, to je super, protože podle tebe něco vařit nebo péct určitě budu. Dala jsem si s tebou dopolední kafíčko a má z toho čtení hlad :o)
    Přeju krásný víkend, moc zdravím Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Adrianka, super! hned som si to klikla a vyzera to na super "fičúriu"...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Adka, ak nevadi, stiahla som aj ja, aj ked mi to trvalo asi hodinu, kym sa mi to podarilo:-) a to som si myslela aka som sikovna:-))
    Vedela by si mi prosim poradit ako mam dat na fotku svoj napis, podpis. dakujeem

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak na toto sa teším... doteraz som sa dosť nabehala z kuchyne k počítaču :)
    J.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Helenka tesi ma, ze sa to podarilo:) Dakujem za mily komentarik

    OdpovedaťOdstrániť
  6. zcdl: Zuzka vraj 'ficuria" , si ma pobavila:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Lucka, jasne, ze nevadi. Ja som sa najprv opytala od Janky a ona povedala, ze to mozem zverejnit, tak som dala link, nech v pripade zaujmu si pomozu aj ostatni:). Co sa tyka oznacovania (podpisu) na fotografii, ked som pridavala na MMB, tak som pouzivala program Visual Watermark. Su rozne programy, ale tak ja teraz nepouzivam ziadne oznacenie, pretoze ked si to das niekde v rozku, tak ak chce niekto zneuzit tvoju fotografiu, tak si ju moze orezat:(. A znacit cez prostriedok fotografiu, tak co ja viem... Este som nedosla do takeho stadia. Ked este chces vediet nieco viac, tak mi mozes pisnut na mail.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Janka20: Janulka, aspon si si udrziavala kondiciu:) Ale vazne, velmi sa tesim, ze sa mi to podarilo vdake Yanah. Pridala som link po dohode s Jankou, ak by bol zaujem aj u ostatnych blogerov.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. adka dakujem za uzasny tip, si poklad, ze si sa s tym podelila

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Anetka, hlavne podakovanie patri Janke Yanah.

    OdpovedaťOdstrániť

Dakujem za kazdy komentar, aj negativny:)