nedeľa 4. novembra 2012

Insalata Caprese - Salat Caprese





Tak toto, vazeni a mili priatelia, toto je dielo mojho manzela. Musela som to sem dat ako moje podakovanie za uzasne ranajky. Obaja sme milovnici mozzarelly a casto si na nej pochutnavame. Je to asi najjednoduchsi salat na svete, ale poskytujuci uzasny chutovy zazitok.Vsimnite su tu kreativitu. Kvietok uprostred salatu. Vraj pre mna:) .  Moj manzel nevari, ale tento salat a  biftek su jeho domenou. A este robi tu najuzasnejsiu prazenicu na svete. Tym sa jeho kucharske umenie konci... A kde ini koncia, my ( manzelky) zaciname...:)

Takze potrebujeme:
mozzarellu
paradajky
trochu oregana
cerstvo namlete cierne korenie
panensky olivovy olej
sol (podla poreby
cerstvu bazalku

Postup:
Nakrajame mozzarellu a paradajky na platky. Ulozime striedavo na tanier. Posypeme jemne oreganom, mozeme  jemne dosolit, poprasime cesrtvym mletym korenim a pokvapkame olivovym olejom. Ozdobime certvou bazalkou. A mame hotovo!!!!!!!!!!

10 komentárov:

  1. Adrika, maš doma poklad, myslim, že toto aj stači aby bol manžel užasny ... veru si to pekne napisala, kde by sme sa potom také tvora ako my realizovali.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj Adriana deine Rezepte und deine Kochkünste sind einfach unbeschreiblich ich bin immer Fastziniert was du da zeigst .liebe Grüße karin

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hallo Karin, vielen Dank für Ihren Kommentar lieben

      Odstrániť
  3. Máš velmi šikovného manžela. Caprese miluji!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Matka, dakujem pekne za navstevu... ved aj my tiez...nikdy som to ako recept nepridavala, ale dnes mi to jednoducho nedalo :)

      Odstrániť
  4. sikovny, krasne to naaranzoval! aj u nas je vynimka,ked nieco uvari moj muz, ale vzdy to stoji za to! :) ..a mimochodom, tiez robieva u nas prazenicu on :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Takéte jednoduché a výborné jedlo si robíme s dcérou často aj my, len ona pridá aj pár plátkov cesnaku...dobrotka.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Takúto verejnú pochvalu na manžela som ešte na žiadnom blogu nevidela. Nielen ty si na manžela pyšná, ale aj on musí byť na teba :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tak to si mi brnkla na moju nôtu a ako čitam, tak nie len na moju, tento šalát je tak dobrý až je ťažko prekonateľný, inak aj u nás je na praženicu špecialista moja polovička:)

    OdpovedaťOdstrániť

Dakujem za kazdy komentar, aj negativny:)