štvrtok 24. apríla 2014

Veľkonočné košíčky Lindt




Trosku oneskorene, ale hadam tato inspiracia moze posluzit  na buduci rok.  Z lineckeho cesta ( recept pozri TU )   vykrojene vajicka, upecene a zlepene dzemom. Na na ozdobu som pouzila White icing zafarbeny gelovymi farbami.Vykrajovatkom na vajicka vykrojene kosicky. Aj kvietky su vykrojene  z WI. Cokoladove vajicka Lind som rozkrojila na polovicu a pouzila na ozdobu kosickov. Na stred kvietkov perlicky, ktore som prilepila vyslahanym vajickom s troskou praskoveho cukru. Kosicky su  k vajickom z lineckeho cesta prilepene tiez bielkom. Miesto bielka mozete pouzit aj bielu roztopenu cokoladu.


2 komentáre:

  1. Naozaj ťa veľmi obdivujem, že sa ti chce takto vyhrať s tým pečivom :-) Pekne si to aj nafotila. Vieš, že ku mne na blog chodieva niekto z Kanady cez tvoj blog? Zaujímavé. Alebo si sa presťahovala ty do Kanady? Už nie si v Anglicku?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Danielka, dakujem za tvoju navstevu aj za mily komentarik....ja taketo veci nerobievam, toto je vynimocne.....ja zas obdivujem tortickarky lebo ja by som na toto nemala nervy :)....stale sme v Anglicku...opytam sa kolegynky, ma dceru v Kanade....ona by mohla chodit cez moj blog k tebe.....mozno nie :)...pekny vikendik zelam

      Odstrániť

Dakujem za kazdy komentar, aj negativny:)