utorok 3. júna 2014

Mango dezert



Ponukam vam jednu velmi rychlu zalezitost, ktoru mate za desat minut pripravenu. Okrem toho, ze   tento mango-bananovo jogurtovy dezert vyborne vyzera, urcite si na nom skvele pochutite. K tejto malej pochutke potrebujeme:

na 4 pohare
2 zrele manga
2 zrele banany
500 ml kvalitneho husteho jogurtu ( napr. Greek style jogurt)
200 g kakaovych susienok 

Postup: mango s bananmi rozmixujeme. Keksiky postruhame (pomelieme). Vrstvime do poharov keksikove omrvinky, jogurt, mangovo-bananovu kasu. Postup opakujeme. Mozeme ozdobit matovymi listkami. Dobru chut!





14 komentárov:

  1. Nemusite zverejnovat tento komentar, mate nadherny blog, ale uz davnejsie ste zacali podpisovat svoje fotky neexistujucou web strankou. Vasa stranka sa vola adkas-tastyfood.blogspot.sk a nie tak ako uvadzate vy, skusala som to par krat a ani google nenasiel :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobry vecer Evka, ja nie som informatik , ale mozem k tomu iba tolko napisat....moj blog sa vola... chute a vone mojej kuchyne....toto je moja URL adresa, odkopirovala som ju z blogu http://adkas-tastyfood.blogspot.co.uk/....oznacenie fotiek nie je kvoli adrese, je to len moja ochrana fotiek, pretoze mi casto poniektori navstevnici vybielili fotky z blogu a vydavali ich za svoje....ja som iba amater, a vela sa natrapim, kym spracujem fotky a uverejnim ich na blogu a preto takato aspon mala ochrana....takze na zaklade vasho upozornenia uz budem oznacovat svoje fotky iba adkas-tastyfood....bez koncoveho oznacenia....dakujem aj za vasu pochvalu a dufam, ze mi zachovate svoju priazen aj v buducnosti.....

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Terezka doporucujem....jednoduche, rychle a chutne :)

      Odstrániť
  3. Dobrý deň
    som len amatér-kuchár a hlavne mamina dvoch detí, ktorá si "chodí po úžasné recepty priamo k Vám" a normálne mi nedalo nereagovať ja už nechápem tejto dobe čo ľudia dokážu - myslím, že ste dobre urobili lebo je to Vaša robota Vaše nápady a Vaše know how - hoci takéto virtuálne ale je to Vaše. Prajem Ván veľa nápadov a chutné recepty, aby aj my mami začiatočníčky sa mohli prepracovať na mami, u ktorých všetkým chutí hoci aj od požičaných receptov Miriam

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mila Miriam dakujem za mily komentarik....tesi ma , ze u mna na blogu nachadzate inspiracie.....ja si recepty tiez nevymyslam, iba ked vidim niekde nieco zaujimave, tak vyskusam a ked je to dobre, tak to posuniem dalej....tesim sa na vasu dalsiu navstevu :)

      Odstrániť
  4. Cauko Adri! vyskusane, fajne, odporucam ;o) ja som pouzila iba jedno mango, fromage fraise namiesto jogurtu no a ginger nut keksiky ;o) Marianna (halusky)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeeeeej Mariannka tak rada ta tu vidim.....dakujem za spravicku....tesim sa , ze to bolo fajne :)

      Odstrániť
  5. vyzerá to naozaj velmi chutne :) a sviežo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzka ono to aj chuti sviezo :)....dakujem za navstevu a komentarik :)

      Odstrániť
  6. ja som pouzila pochutkovu smotanu namiesto jogurtu a pohare boli vyborne.. aj ked manga neboli uplne zrele, ale lepsie som nezohnala :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. mňam , také svieže to môžem, mňam, mňam, mňam.....

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja som sa stretla s Andrejkou už na varecha.sk výborné krásne receptíky má a skutočne má nádherné obdivuhodné doslova dielka ktoré robí. Teší ma, že som ju objavila a veľa som sa od nej naučila. Andrejka srdečná vďaka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeej Sonicka aky krasny komentik. Dakujem velmi pekne, potesili ste ma :)

      Odstrániť

Dakujem za kazdy komentar, aj negativny:)