Ingrediencie:
mozzarella
paradajky
toustovy chlieb
olivovy olej
cesnak
bylinkova sol
estragon (tarragon) 1/2 KL
na posyp zelena pazitka
do olivoveho oleja pridame prelisovany cesnak, bylinkovu sol a estragon, premiesame
z toustoveho chleba urobime svetle hrianky, ktore potrieme ochutenym olejom
chlieb dame na plech vylozeny papierom na pecenie |
ulozime nan platky paradajok, prikryjeme mozzarellou a trochu potrieme zvysnym olejom. Dame zapiect na cca 7 min, kym sa syr nerozpusti. Rura na190 stupnov C. |
Hotovy chlieb posypeme nakrajanou cerstvou pazitkou a mozeme podavat. Dobru chut! |
Fantastické chlebíky Adrika:) už teraz viem že budu mojou záchranou pred vlčím hladom v lete:)
OdpovedaťOdstrániťno to je rozprávka Adrika, vsetko mozarellové skúsam!!!
OdpovedaťOdstrániťAďka, ... čo dodať, pohladí všetky zmysly. Podobné robievam, ale vyskúšam aj tento recept.
OdpovedaťOdstrániťMňam :)
Adrika,ake jednoduche,a pritom tak efektne a chutne!!!dakujem za inspiraciu:)
OdpovedaťOdstrániťTaka zdrava bruscceta (ci ako sa to pise)...ja stale rozmyslam, ze bruscceta su vlastne nase topinky, len mi si ich "gumujeme" cesnakom a taliani na ne daju paradajky a bazalku :) Taketo pecene chlebiky su vzdy super rychla vecera.
OdpovedaťOdstrániťMilujem taketo chlebicky, uz nech je tu letoo!! :))
OdpovedaťOdstrániťAjka: ano su vyborne,velmi sme si ich oblubili a robime si ich casto. Je to taka mnamka:)
OdpovedaťOdstrániťEvitchka: aj sceeeeeeeem leto. Mimochodom dnes je take krasne pocasie, ze je mi radost zit:)
OdpovedaťOdstrániťDievcence, tesi ma, ze vas tieto chlebiky zaujali. Verim, ze ked ich skusite,tak neolutujete. Nech vam chutnaju!
OdpovedaťOdstrániťrobila som a výborné to bolo, veľmi často si robím mozarelu s rajčinami na studeno s opečenou bagetkou, a asi to zmením a budem si to robiť takto v rúre.
OdpovedaťOdstrániť