Tuniakova natierka. Nic noveho pod slnkom:) Je vsak super a rozhodla som sa ju pridat medzi svoje recepty:). Takze budeme potrebovat:
Ingrediencie:
1 konzerva tuniaka v vlastnej stave
200 g soft cheese ( makky syr v crievku alebo iny lahko rozotieratelny)
sol, korenie (opatrne, nesmie prebyt chut tuniaka)
1 mala cibula
par kvapiek citronovej stavy
1 PL posekanej pazitky
Postup:
Konzervu tuniaka zlejeme a vlozime domisy. Vidlickou rozdrvime maso.Pokvapkame par kvapkami citronovej stavy. Malu cibulu nakrajame nadrobno a zmiesame s tuniakom. Pridame soft cheese ( pouzila som uplne obycajny z Tesca - anglickeho, na natierky je vyborny) a preslahame metlickami , kym sa masa nespoji. Pridame posekanu pazitku. Dochutime solou, korenim , ale opatrne, aby koreniny neprebili chut tuniaka. Dame schladit do chladnicky. Podavame s chlebom, s pecivom.
Aďka, zbožňujem nátierky :), máme ich vždy cez víkend na raňajky a táto bude jednou z nich.
OdpovedaťOdstrániťPapa, J.
Janka, u nas su natierky tiez v kurze. Postupne budem pridavat aj dalsie, nech ich mam pekne-krasne vsetky pokope:).
OdpovedaťOdstrániť